Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Rooster food plate

Συμβαδίζοντας με τη νέα εποχή, δεν ανανεώνουμε μόνο τον φυσικό μας χώρο, αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και στο διαδίκτυο.

Σαν εστιατόριο που θέλει να σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες, δεν θα γινόταν να μη φροντίσουμε και για τη διευκόλυνσή σας. Έτσι, μέσα από μια επαγγελματικά κατασκευασμένη ιστοσελίδα μπορείτε να βλέπετε ότι φροντίζουμε παράλληλα εσάς, αλλά και για το εστιατόριό μας.

Σκοπός

Η προτίμηση και η αγάπη που δείχνετε τόσα χρόνια στο εστιατόριο Rooster ήταν η αφορμή για τη δημιουργία της ιστοσελίδας. Η δημιουργία αυτή έγινε για εσάς, για τη διαρκή και εύκολη ενημέρωσή σας για κάθε τι που συμβαίνει στο εστιατόριο. Έτσι, μέσα στην ιστοσελίδα θα ενημερώνεστε για events που διοργανώνουμε και όχι μόνο!

Από εδώ, έχετε επίσης τη δυνατότητα να βλέπετε το μενού, αλλά και τις τιμές των πιάτων μας, για να κάνετε από πριν τις επιλογές σας. Παράλληλα, βέβαια, μπορείτε και να σκανάρετε τον QR κωδικό ώστε να έχετε το μενού στο κινητό σας κάθε στιγμή που το χρειάζεστε.

Επιθυμία μας

Η άριστη εμπειρία σας με το εστιατόριό μας είναι για εμάς μέλημα. Για αυτό σας δίνουμε και τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο newsletter μας. Από εκεί, μόνοι μας, θα σας ενημερώνουμε για τα events που πρόκειται να γίνουν στο εστιατόριο. Έτσι, δεν θα χάσετε τίποτα που μπορεί να σας ενδιαφέρει!

Rooster Thank You

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Νιώθουμε μεγάλη τιμή που μας δείχνετε την προτίμησή σας τόσα χρόνια και σας ευχαριστούμε για αυτό. Η ομάδα του Rooster βάζει τα δυνατά της να σας ευχαριστεί ακόμα περισσότερο με νέες γεύσεις και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

Και όσοι δεν μας έχετε επισκεφτεί ακόμα, ελάτε να γίνουμε μια παρέα, να γευτείτε τα πιάτα μας και να οδηγηθείτε και εσείς σε αυτό το ταξίδι γεύσεων. Η εμπειρία θα είναι μοναδική!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "ΑΠΟΔΟΧΗ”, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.